Ledige job som maler

Malersvende søges hos Anton Lassens eftf., der er en af Nordjyllands største malervirksomheder. 

Ledige stillinger som maler

Ledige stillinger som maler hos Anton Lassens eftf.

Ude i det nordjyske landskab har flere og flere brug for en professionel maler til at male boligens facade i forbindelse med renovering eller til at stryge penslen over boligens vægge indendørs. I takt med at det store behov for professionelle malere stiger, øges behovet for malersvende i vores velrenommerede malerfirma i Aalborg, og vi søger nu flere malere.

Er du en grundig og kompetent malersvend, og søger du job som maler, har vi hos Anton Lassens eftf. det rette job til dig. Du er måske lige blevet malersvend, eller måske søger du nye udfordringer inden for malerbranchen. Uanset din baggrund er det dig som professionel maler, vi søger.

Kontakt os herunder og hør nærmere om vores ledige stillinger som maler.

Søg job som maler hos Anton Lassens eftf.

Anton Lassens eftf. er en af Aalborgs ældste og mest velrenommerede malervirksomheder, og vi har siden 1887 udført professionelt og solidt håndværk. Vi løser alle slags maleropgaver. Derfor har vi også brug for netop dine kompetencer som maler, da dine kompetencer vil supplere vores palette af ekspertise inden for malerrelaterede opgaver. Hos Anton Lassens eftf. lægger vi stor vægt på at kunne give professionel rådgivning, at udføre kvalitetsarbejde, at afholde aftalte tidsplaner samt at være konkurrencedygtig på prisen. Kan du udfylde disse kriterier, er du en god kandidat til vores ledige job som maler.

job som maler

En alsidig hverdag som malersvend hos Anton Lassens eftf.

Når du søger job som maler hos Anton Lassens eftf., kan du se frem til en alsidig hverdag med alle slags maleropgaver. Vores kunder består både af private- og erhvervskunder i Nordjylland. Fælles for alle vores forskellige kunder er, at de søger den bedste maler, der har flair for et grundigt malerarbejde. Derfor består vores malervirksomhed kun af de allerbedste malere. 

Når du får et job som malersvend hos os, skal du være klar på store såvel som mindre maleropgaver. Alle de mange opgaver vi varetager, udfører vi med stor præcision, så alle vores kunder får et tilfredsstillende resultat.

Søg vores ledige job som malersvend i dag, og bliv en del af Aalborgs mest velrenommerede malervirksomhed.